De Klussenier Mike Gossé

De Klussenier Mike Gossé
De Klussenier Mike Gossé

Duinenstraat 257
2990 Wuustwezel

Dien uw aanvraag in »

03 844 10 28
0471 56 20 94
m.gosse@klussenier.be

Ingeschreven bij KBO onder nr. 0777933367

Mijn werk

Even voorstellen

Mijn naam is Mike Gossé. Ik woon samen met mijn vrouw en drie kinderen in het mooie Wuustwezel. Sinds 1 februari 2022 ben ik actief met mijn renovatiebedrijf De Klussenier Mike Gossé in de omgeving van Wuustwezel, Antwerpen, Brecht en Loenhout. U kunt mij inschakelen voor al uw renovatie- en onderhoudswerken in en rondom het huis.

In de afgelopen jaren heb ik zeer veel ervaring opgedaan in de verbouw branche. Ik was actief voor een bedrijf dat onder andere poorten en rolluiken plaatst, maar daarnaast ben ik ook bezig geweest met allerlei andere klussen. Zo draai ik voor het plaatsen van een nieuwe keuken, of het plaatsen van ramen of deuren mijn hand ook niet om.

De wens van de klant is voor mij het allerbelangrijkste. Daarnaast zorg ik ervoor dat ik altijd zorgvuldig om ga met andermans spullen. Ik steek graag mijn handen uit de mouwen, om het u volledig naar uw zin te maken.

Als u mij contacteert voor een job haalt u een harde en betrouwbare werker in huis. Ik vind niets mooier dan ‘s ochtends aan een flinke renovatie beginnen, om ‘s avond een geheel nieuw resultaat voor de klant te hebben kunnen bewerkstelligen.

Net als alle andere Klusseniers kom ik altijd naar u toe om de offerte te bespreken, reken ik geen voorrijkosten en heeft u altijd een jaar garantie op al mijn werken.

 

Dien uw aanvraag in »Bekijk meer op mijn website  

Specialisaties

  • Keuken renoveren of installeren
  • Toilet renoveren of installeren
  • Deuren afhangen
  • Onderhoudswerk
  • Ramen plaatsen

Beoordelingen van klanten

Vriendelijke meneer, heeft zijn werk goed gedaan. Is zelfs direct terug gekomen omdat hij een stuk vergeten te doen was.Margriet uit Beveren
professioneel, correct en kwaliteitsvol. TopJasmine uit Mortsel
Over de gehele lijn tevreden over het geleverde werk!Frank uit Hemiksem
Snelle, vlotte reactie en opvolgingYves uit Berchem
Goed werk geleverd, vriendelijke meneer,gaf antwoord op mijn vragen.Is direct terug gekomen omdat hij een stuk vergeten op te spuiten was.Margriet uit Beveren

Overtuigd? Dien uw aanvraag in »

 
Loading...